Wie zijn wij

drs. Yassir Houtch

De Verbinders is opgericht door Yassir Houtch. Hij is als intercultureel communicatiewetenschapper opgeleid aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie deed hij jarenlang ervaring op bij landelijke en regionale adviesbureaus op het gebied van sociale en grootstedelijke vraagstukken. Yassir heeft veel kennis over sociale veiligheid, stedelijke ontwikkeling, leefbaarheid en zorg.

Kenmerkend voor Yassir is de enthousiaste wijze waarop hij zijn kennis overdraagt. Daarnaast heeft hij een analytische blik, een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en is hij in staat om partijen aan een gezamenlijke visie te verbinden. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden als adviseur is Yassir actief bij diverse maatschappelijke organisaties.

Yassir werkt samen met een vast team van (freelance) adviseurs, trainers, advocaten en vertalers die zich onderscheiden door hun deskundigheid en oprechte interesse in hun klanten en samenwerkingspartners. Naast hun dagelijks werk zijn zij actief op maatschappelijk en politiek gebied. Door deze combinatie staan zij midden in de samenleving en beschikken zij over de juiste netwerken.

Pin It on Pinterest