De Verbinders, adviseurs in intercultureel management en W&B Consultants gaan in 2013 samenwerken om leefbaarheidsprojecten in Noord-Brabant en andere regio’s mogelijk te maken. Dat hebben de directeuren Marcel Willemsen en Yassir Houtch deze week afgesproken.

W&B Consultants heeft ruime ervaring op het vlak van subsidies en andere financiële stimuleringsmaatregelen. Het bureau adviseert onder meer gemeenten en belangenorganisaties bij het realiseren van projecten.

De Verbinders is specialist in intercultureel management en leefbaarheidsprojecten. De Verbinders werkte tot nu toe vooral voor overheden en non-profit organisaties. Door de samenwerking met W&B Consultants kan De Verbinders komend jaar veel directer en laagdrempeliger met burgers en belangenorganisaties gaan samenwerken.

Yassir Houtch van De Verbinders: “Er is een uitstekende match tussen beide organisaties. We delen merkwaarden als maatschappelijke betrokkenheid, kwaliteit en intercultureel vakmanschap. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit de basis is voor een zeer succesvolle samenwerking.Marcel Willemsen van W&B Consultants: “Beide organisaties vullen elkaar goed aan; daardoor kunnen we inhoudelijk en financieel zorgen voor prachtige en duurzame projecten.”

De website van W&B Consultants 

Pin It on Pinterest