Onze ambitie

De Verbinders brengt mensen uit verschillende werelden samen: jong en oud, man en vrouw, allochtoon en autochtoon. Wij geloven in de meerwaarde van diversiteit: het zijn immers de verschillen die onze samenleving en uw dienstverlening, team of product sterk maken. Door rekening te houden met deze diversiteit halen wij samen met u het beste uit uw burgers, klanten, medewerkers en samenwerkingspartners. Dat zorgt niet alleen voor een kostenbesparing, maar ook voor meer werkplezier, een grotere klanttevredenheid en maatschappelijk rendement.

Het is onze ambitie om samen met u op innovatieve wijze duurzame oplossingen te vinden voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Wij willen dat doen door:

  • Een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn met oprechte interesse in de klant.
  • Te geloven in het zelfoplossend vermogen van mensen en organisaties. In onze oplossingen staat dit vermogen altijd centraal.
  • Uit te gaan van de vraag van uw organisatie, medewerkers en klanten.
  • Deskundige en integere adviseurs in te zetten die midden in de samenleving staan.


Kernwaarde van alle diensten en producten van De Verbinders is Maatwerk! Wij houden rekening met de specifieke situatie en wensen van uw organisatie. Door het leveren van maatwerk helpen wij u de kansen die de multiculturele samenleving biedt maximaal te benutten.

Pin It on Pinterest