Netwerk Marokkaanse Ondernemers van Tilburg (MOT) start een nieuw initiatief om Marokkaans Tilburgse ondernemers samen te brengen rond het onderwerp ‘Ondernemerschap in de stad’. Het doel van dit platform is mensen op een informele en sfeervolle manier bij elkaar brengen rondom actuele thema’s die voor ondernemers relevant zijn. Ondernemers brengen op hun belangrijke beurt hun ervaring, inspiratie en ideeën mee om zo elkaars krachten te versterken.

MOT, een initiatief van drie Marokkaanse ondernemers/professionals Yasser, Yassir en Farid, zorgt voor betrokken sprekers die in de vier bijeenkomsten 2014 de Tilburgse ondernemers inspireren.De formule van de bijeenkomst is simpel en informeel. MOT regelt een sfeervolle locatie en trommelt een interessante groep mensen op. MOT introduceert een actueel thema. Ondernemers brengen vooral hun ervaring, inspiratie en ideeën mee. Het einddoel is netwerken en leren van elkaar.

De eerste bijeenkomst vond plaats op woensdag 19 maart van 19:00 uur tot 21:30 uur bij het Sardina Mediterraans Visrestaurant in Tilburg.

Lees ook het verslag van deze bijeenkomst.

Pin It on Pinterest