Het vierde Aan Tafel College  zal verzorgd worden door Dr. Yolanda te Poel, lector Diversiteit en (Ortho)pedagogisch Handelen bij Fontys Hogeschool Pedagogiek samen met Drs. Yassir Houtch van de Verbinders, organisatie voor Intercultureel management. Samen met docent-onderzoekers en studenten doet Yolanda praktijkgericht onderzoek naar diversiteitsgevoelig samenwerken met migrantenouders in de jeugdhulp en naar opvoedingshulp bij de aanpak van radicalisering. Yolanda en Yassir zullen met name ingaan op de uitdaging van diversiteitsgevoelig werken binnen de jeugdhulp. Uiteraard zal ook dit college praktische tips voor jeugdprofessionals bevatten.

Aanmelden 

Lijkt dit je interessant en wil je deelnemen aan het eerste ‘Aan tafel’ mini-symposium op 12 april? Aanmelden kan via de aanmeldmodule

Praktische informatie en meer:

Het mini-symposium start om 9.00 uur en zal tot uiterlijk 13.00 uur duren. Het symposium is gratis toegankelijk en vindt plaats op locatie Fontys Hogeschool Pedagogiek: Professor Goossenslaan 1-01, 5022 DM Tilburg, in het Mollergebouw (P1).

http://www.sjsbrabant.nl/agenda/item/486-17-april-aan-tafel-college

Pin It on Pinterest